çfarë realizohet

projektim i brendshëm

Interior Design

1. Plan mobilimi me dimensione 2. Mobiljet të detajuara në 3D 3. Plan tavani,punime gipsi dhe zgjedhje ndriçimi 4. Plan rrjeti i instalimeve 5. Aksonometri 6. Zgjedhje rifinitura materiale ngjyra 7. Pamje 3 dimensionale 8. Konsulencë click

Proketim arkitekturor

Architecture Design

1. Rimodelime fasadash 2. Objekte banimi 3. Objekte tregtare 4. Objekte sportive, industriale, arsimore, kulturore 5. Objekte kulti 6. Planimetri,planvendosje, prerje, fasada, detajime të objektit 7. Pamje 3 dimensionale të objektit click

Projektim Peisazhi

Urban Design

1. Sistemim sipërfaqe të gjelbërta 2. Projektim Lulishte, parqe 3. Sheshe, hapësira rekreative 4. Plan sistemimi, të detajuara 5. Rikualifikim hapësira publike 6. Elementë arredimi urban 7. Pamje 3 dimensionale të peisazhit urban click

Are you ready for next project?

Portfolio-Gjithë Projektet-All Project

Interesa-Blog

ÇIKLIZËM MTBFOTOGRAFI UDHËTIMEPIKTURAKAFSHET NATYRA

Rreth

Irma Temali Kraja

Arkitekt projektues/ Interior Design/ Project manager

Arkitekt liçensuar nga Ministria e Infrastrukturës dhe Energjitikës. Studimet e larta në Universitetin Politeknik të Tiranës, dega Arkitekturë, profili Arkitekt. Studime pasuniversitare: Universiteti Polis, Master Profesional me drejtim Dizajn Estetik Strukturor. Kualifikime mbi Planifkimin Urban në Itali dhe Hollandë.

Më Tepër-CV

Info

Rr.Fahri Ramadani, Shkodër, Albania Instagram:
Email 1: irmatem@yahoo.com
Email 2: irmatem@gmail.com
Cel: +355 677530053 Tel: +355 02225 4646